Saturday, January 3, 2009

O SERIJI REBELDE WAY!!!













Radnja serije se odigrava u elitnoj gimnaziji Elite Way School u Buenos Ajresu. U školi, mladi se obrazuju, stiču iskustva i sklapaju poznanstva koja će im obezbediti bolju budućnost, ali i stiču prva iskustva u ljubavi... Većina učenika su pripadnici argentinske "aristokratije", ali ima i stipendista. Međutim, elitna ekipa učenika, Loža, daje za sebi zadatak da školu "očisti" od stipendista, koji, po njihovom mišljenju, nisu zaslužili da se uče u Elite Way School. Glavni junaci su Marica, Manuel, Mia i Pablo, koje, pored ljubavi prema muzici, spajaju i međusobna ljubav i prijateljstvo. Oni obrazuju grupu Erreway.





Mia Colluci (Luisana Lopilato) je najpopularnija devojka u Elite Way School. Ona je kćerka jedinica biznismena Franca Collucia Njena majka je umrla kada je Mia bila samo beba. Ona je razmažena i umišljena, a njena uzrečica je: "Kako je teško biti ja!". Njene najbolje drugarice su Feli i Vico. Feli potiče iz bogate porodice i njih dve se poznaju od detinjstva, a Vico je iz siromašne porodice. Mia ju je uzela "pod svoje" i pretvorila u svoju drugaricu i popularnu devojku. "Vico, ti si moj najbolji projekat!", Mia joj često govori.




Manuel Aguirre (Felipe Colombo) je Meksikanac. Njegov otac je umro kada je on bio mali, ostavljajući Manua sa majkom i sestrom. Manu je uveren da je za smrt njegovog oca odgovoran Franco Colluci. Zato dolazi u Argentinu da bi se osvetio. Upisuje se u školu Elite Way, jer tamo preko stipendije može da ima i smeštaj i hranu, a u tu školu ide i Collucieva kćerka Mia. Najbolji drugovi su mu Nico i Marcos.On se u nju zaljubljuje ali njegova osveta prema njenom ocu ih rastavlja.




Pablo Bustamante (Benjamin Rojas) je najmlađi sin gradonačelnika. Najpopularniji je momak u školi Elite Way. Vrlo je razmažen i često dolazi u sukob sa ocem, pošto njegov otac misli da je Pablo slabić. Najbolji drugovi su mu Thomas i Guido. Svira gitaru koju veoma obožava.U trećoj godini škole dolazi nova učenica Marizza sa kojom često dolazi u sukob, a ti sukobi im omogućavaju da sebi objasne koliko im je zaista stalo jedno do drugoga.





Marizza Pia Spirito (Camila Bordonaba) je kćerka jedinica estradne zvezde Sonie Rey. Marizza je skoro uvek u senci svoje prelepe majke, a svoje nezadovoljstvo iskazuje buntovništvom. Njen otac je jedan od Sonjinih mnogobrojnih ljubavnika, Fabricio Spirito, biznismen iz Italije. Spirito zahteva da njegova kćerka ima vrhunsko obrazovanje, tako da je majka upisuje u Elite Way School. Najbolje drugarice su joj Lujan i Luna.Najviše joj smeta Mia jer kako je zaljubljena u sebe govorio joj plastična lutka ili ima jedan neuron. Ali sve će doći na svoje mjesto.Bit će prostora za nju i Miu da postanu prijateljice i to najbolje.

No comments:

Post a Comment